Hei taas kaikille! Seuraamme pitkästä aikaa, miten Lähdeahot jakselevat. Viime jakson kommenteissa kysyttiin Defaultieni latauspaikkaa. Sekä ihot että silmät on ladattu Modista, en vain valitettavasti muista, että kenen tekemät ne ovat!
Siirrytäänpäs sitten itse tarinan pariin.



1264520.jpg

Eräänä lauantaina Nasse nousi ruokapöydästä kesken ruokailun ja kasvoi teiniksi veljensä valvovien silmien alla, vanhemmat kun olivat kumpikin töissä. Nassesta kasvoi perhetavoitteinen, joka haluaisi kolmen lapsistaan onnistuvan akateemisissa opinnoissa. Huono tuuri, Nasse, sillä yliopistorajoitetta ei ole vielä poistettu. Nassen luonnepisteet ovat seuraavanlaiset 7-3-9-8-1.


1264525.jpg

Ikäerostaan huolimatta veljekset olivat hyvin läheisiä, joskin Nassen mielestä Nalle saisi haista paremmalle.


1264529.jpg

Mutta minkäs teet, kun päivittäinen hygienian hoito oli pesualtaiden ja simien uskalluksen varassa.


1264539.jpg

Niinpä olikin hyvä, että Aapo tuli töistä kotiin ylennyksen kera. Yksi askel lähemmäksi sairaalan johtajaa, mikä vuorostaan mahdollistaisi peseytymisvälineistön tuonnin laakson asukkaille.


1264544.jpg

Yhtenä iltana Nallen olikin aika kasvaa aikuiseksi. Erikoinen sekoitus hänestä kasvoikin. Nyt vain soittamaan Sannalle!


1264556.jpg

Sannan saavuttua tontille Nalle käveli hänen luokseen maailmanmiehen elkein...


1264560.jpg

Ja pienen flirtin jälkeen keräsi palkintonsa.


1264563.jpg

Nalle kosi Sannaa nyt kun rauta vielä oli kuuma ja uskallusta riitti. Sanna myöntyi, kuinkas muutenkaan.


1264564.jpg

Pikapikaa vihille ainoastaan tähtien todistaessa tapahtumaa ja niin Sannasta tuli nuori rouva Lähdeaho. Sanna on perhetavoitteinen rapu, joka haaveilee 6 lapsen naimisiin menosta. Ei valitettavasti toteuteta, tontilla ei tila riitä moiseen katraaseen. Sannan luonnepisteet ovat seuraavat 6-3-6-4-6.


1264569.jpg

Hääyönsä nuori pari vietti tiukasti vällyjen välissä molempien kokiessa ensimmäisen kertansa.


1264574.jpg

Päivällä Nalle teki koko porukalle lihavoileipiä lounaaksi. Hän oli jo lopen kyllästynyt ainaiseen leipäruokaan. Lihavoileipiä, hampurilaisia, hodareita... Aina välillä juustoleipiä tai muroja. Niinpä Nalle ajattelikin ylipuhuvansa Sannan vaihtamaan alaa ja rupeavan tavoittelemaan kulinaristisempia elämyksiä. Tähän mennessä olleen ruokavalion jälkeen jopa spagetti olisi suurta herkkua!


1264576.jpg

Sinä päivänä kotiin tullessaan Nassella oli ollut hyviä uutisia, hän oli vihdoinkin saanut ensimmäisen kympin todistuksensa.


1264578.jpg

Illalla Nalle puhui Sannalle, muttei Sannaa pahemmin tarvinnut suostutella, sillä hän oli itsekin ehtinyt jo kyllästyä leipiin. Onneksi lehdestä löytyi pikaruokala, joka tarvitsi uutta kassahenkilöä. Sanna palkattiin saman tien hänen kysyttyään kassan paikkaa, olihan hän ollut samoissa tehtävissä Leipomo Kaneli & Kirvelissä.


1264580.jpg

Aapo sai pian taas ylennyksen, tosin itse hän ei siitä näytä riemuitsevan. Nyt hän on jo terveskeskuksen yleislääkäri, sairaalan johtajaksi ei ole enää niin pitkä matka.


1264583.jpg

Hääyö näyttää tuottaneen tulosta, mutta mikään ei ole tässä laaksossa niin varmaa kuin epävarma. Ennen kuin lapsi syntyy, täytyy Sannan ottaa rauhallisesti, niin töissä kuin kotonakin.


1264584.jpg

Parin työpäivän jälkeen Sanna tuli kotiin leveästi tuulettaen. Rättiväsynyt ja pahalta haiseva Sanna oli sinä päivänä ylennetty pikaruokalan vuoropäälliköksi.


1264588.jpg

Nalle tuli ensimmäisenä työpäivänään kotiin äitinsä limolla, vaikka heillä onkin täysin päinvastaiset työalat.

Nelli vastasi väärin urakysymykseen ja sen takia perhe menetti 30 000 simoleonia. Onneksi ei suojelurahoja enää tarvitse maksaa, koska muuten perheen rahat eivät riittäisi mihinkään.


1264590.jpg

Synnytys alkaa, viimeinkin! Palkit ovat koko ajan menneet oranssille, usein jopa punaiselle.


1264594.jpg

Lähdeahot saivat pojan, joka nimettiin Sakariakseksi. Tuttavallisemmin Sakke vaan! Nelli katsoo järkyttyneenä lapsenlastaan. Onko hän tosiaankin niin vanha?

Poika näyttäisi omaavan isänsä hiukset ja äitinsä silmät, iho taas on vanhempien väliltä.


1264596.jpg

Nelli halusi Sakariaksen muistavan hänestä jotakin, joten hän erosi työpaikastaan. Vielä viimeiset sanat entiselle jengille: "Pitäkääkin huoli, ettei meille enää eksy varkaita. Usutan muuten poikani teidän peräänne."


1264598.jpg

Nasse ja Melodi Ratakka, yhtä lailla ihastuneita toisiinsa kuin Nalle ja Melodi aikoinaan olivat. Sitä vain ihmettelen, että mitä heillä on Sannaa vastaan.


1264605.jpg

Nasse innostui myöhemmin illalla ehdottamaan seurustelua, mutta ainakaan vielä Melodi ei ollut siihen valmis.


1264608.jpg

Ehkä niitä mekaniikkataitoja olisi vielä hiottava, hra erikoislääkäri, ettei toiste potilaan sisälle joutuisi mitään sinne kuulumatonta.


Niinpä, Aapo oli taas saanut ylennyksen ja sen myötä lisää opiskeltavaa, koska seuraavaan ylennykseen vaadittiin useita taitopisteitä mekaniikassa, logiikassa ja siivouksessa.


1264610.jpg

Mikähän perinne tämän perheen pojille on muodostumassa ensisuudelmasta Melodin kanssa. ;D


1264612.jpg

Nuorelle parille ja Sakelle remontoitiin omat tilat kellariin. Ylhäällä olikin vähän liian täyttä, tuumasi Nalle herättyään ensimmäisen yön jälkeen kellarista.




Tällainen osa tällä kertaa. Pahoittelen pitkää päivitysväliä, työ on pitänyt niin kiireisenä, että hyvä kun on ehtinyt nukkumassa käydä kotonaan, kun on taas pitänyt lähteä. Ensi kerralla on luultavasti luvassa Nellin kuolema (raukka alkaa olla jo varsin iäkäs) ja ainakin Nasse ja Sakke täyttävät vuosia.