Kiitokset kaikille viime osaan kommentoineille. Tässä teille uusi osa Lähdeahojen suvun tarinaa!


 

1086840.jpg

Nalle oli eräänä viikonloppuna bongannut tämän Sanna Valkaman tontin ohi kulkemasta, joten pitihän häntä tervehtiä. Sittemmin heistä on tullut hyviä ystäviä.

 

1086843.jpg

Viimein Nalle kasvoi teiniksi, juuri ja juuri kultatasolla onnellisen kasvun takeena. Ei yhtään paha katsella, sanoisin. Romantiikkatavoitteinen skorpioni, luonnepisteet ovat 7-4-9-7-1, elämäntavoitteena äitinsä tavoin julkkiskokki. Jos hän vaikka toteuttaisikin sen, kun äitinsä tuntuu keskittyvän vähän hämärämpiin hommiin.

 

1086845.jpg

Nelli oli tullut raskaaksi yhdelle rakastetuistaan. Kyllä, monikossa! Nähtävästi Aapo ei riittänytkään hänelle kihlauksestaan huolimatta.

 

1086847.jpg

Tässä on Nasse Lähdeaho. Värinsä ovat samat kuin veljellään, joten olisiko heillä samat vanhemmatkin? Taaperona se nähdään.

 

1086849.jpg

Jälleen uusi kouluaamu Nallelle, mutta ehtiessään bussille hän huomasi äitinsä seesteisen hymyn. Nalle arvasi heti äitinsä saavuttaneen unelmansa rikollisuran huipusta. Paha vain, ettei se ollut Nellin elämäntoive.

 

1086852.jpg

Äidin uurastaessa töiden parissa jäi Nallen velvollisuudeksi Nassesta huolehtiminen. Niinpä Nasse kasvoi taaperoksi veljensä huolehtivassa seurassa ja on aivan saman näköinen kuin Nalle vastaavassa iässä, joten Aapo on ilmeisesti molempien isä.

 

1086853.jpg

Jäi Nellillä aikaa kuitenkin Nassen opettamiseen töiden lomassa. Sekä puheen...

 

1086855.jpg

Että kävelyn opettelu vaativat hieman kärsivällisyyttä, sillä sellaiset apukeinot kuten Mahtimaito olivat kadonneet ihmiskunnalta ydinonnettomuuden myötä.

 

1086856.jpg

Viimein, juuri ennen vanhenemistaan, Nelli päätti tulleen ajan pyytää Aapo tontille asumaan. Ikävä olikin ollut kova pitkän eron aikana. Nellin muista rakkaistahan ei Aapolle tarvitse sanoa mitään.

 

1086858.jpg

Saman tien Aapo rengastettiin sukuun kuuluvaksi, koska Nelli tiesi rupeavansa katumaan päätöstään liiallisen odottelun myötä.

 

1086860.jpg

Vastanaineet päätyivät yhteiseen sänkyyn hääyönään. Kesken makeimpien uniensa Nelli kuitekin heräsi kylmään todellisuuteen. Hän olisi nyt vanhus ja kuolema saattaisi saapua millä hetkellä hyvänsä.

 

1086861.jpg

Nasse kasvaa hujahti onnellisesti lapseksi pian vanhempiensa häiden jälkeen. Hän on tällä hetkellä melkein identtinen Nallen kanssa niin ulkonäön kuin luonteensakin puolesta.

 

1086864.jpg

Perheen tietokone hajosi, joten Aapo päätti jostain kumman syystä korjata sen. Tietäähän tuloksen, kun hänellä ei ole kuin muutama mekaniikkapiste. Pojat seisoivat vieressä kauhusta kankeina, kun Aapo sai koneelta kunnon tällin. Ei onneksi tulipaloa tullut tai olisi pian palanut koko talo maan tasalle.

 

1086866.jpg

Shokkihoidon jälkeen Aapo huomasi juoksevansa pihalla odottavaan ambulanssiin, ei toki hoitoon vaan töihin.

 

1086868.jpg

Nalle oli uurastanut kiltisti koulussa ja sai vihdoin läheisimmän koulutoverinsa tuotua kotiin näytille. Se oli hän, joka sai Nallen ensisuudelman. Hän oli vain harmittavan pelattava Melodi Ratakka.

 

1086870.jpg

Paria yötä myöhemmin perhe sai järkytyksekseen vieraakseen murtovarkaan. Onneksi voro tyytyi kirjahyllyyn ja perheen autoon ja lähti livohkaan sen jälkeen. Tapaus järkytti Nelliä kuitenkin niin paljon, että huolimatta Julkkiskokin elämäntavoitteesta, päätti Nalle pyrkiä poliisiuralle, jotta taloon saataisiin murtohälytin.


Että tällaista tällä kertaa. Tulevaisuus näyttää, että onnistuuko Nalle pyrkimyksessään järjestyksen palauttamiseksi Mt. Simoleonin laaksoon. Samoin nähdään, miten hänen ja Sannan välit kehittyvät. Pojalla on kova pyrkimys saada Sannasta vaimo itselleen, mutta kaikki on vielä mahdollista.