Tämän suvun kantaemona toimii Nelli Lähdeaho, joka on romantiikkatavoitteinen rapu luonnepisteinään 6-4-6-4-5.

 

1040857.jpg

Tässä Nelli on juuri aloittamassa ensimmäistä vuottaan yliopistolla. Vuosi kului yllätyksettömästi Nellin puurtaessa opintojen ja miestenmetsästyksen parissa. Opinnot sujuivat kyllä paljon paremmin kuin miesten löytäminen, sillä jokaisesta kaksilahkeisesta Nelli löysi jotain vikaa.

 

 1040858.jpg

Kunnes eräänä päivänä opiskelukeskuksessa vastaan käveli "Se Oikea", jota kutsuttiin nimellä Aapo Seipäinen. Tuumasta toimeen, mietti Nelli saatuaan Aapon puhelinnumeron ongittua selville.

 

 1040861.jpg

Pian puhelinlangat kävivätkin kuumina Nellin ja Aapon jutellessa usein pikkutunneille saakka. Ensimmäisten virallisten treffien jälkeen mies olikin jo aivan myyty.

 

 1040862.jpg

Seuraavilla treffeillä aluillaan ollut romanssi saikin uutta tuulta purjeisiinsa molemminpuolisen rakkauden merkeissä.

 

 1040863.jpg

Romantiikantavoittelustaan huolimatta Nelli päätti rohkaista mielensä ja kosi armastaan. Vastausta on varmaan hyvin vaikea arvata? ;D

 

 1040864.jpg

Vihdoin ja viimein loppui Nellin aika yliopistossa. Valmistuneen paperit kädessään hän astuu vallan erilaiseen maailmaan, kuin mistä hän lähti yliopistoon mennessään, sillä kotinaapurustossa oli tapahtunut ydinonnettomuus.

 

 1040867.jpg

Elämä Mt. Simoleonin laaksossa alkoi hyvin yksinäisissä merkeissä, sillä naapurusto oli aivan autioitunut onnettomuuden myötä. Onneksi Aapo sentään uskalsi tulla vieraisille aina silloin tällöin ja pian Aaposta olikin tullut vakiovieras Nellin pienessä tönössä.

 

 1040871.jpg

Aapon vierailujen seuraukset olivat hyvin arvattavissa. Alkuraskaus meni hyvin, sillä Nelli ei voinut yhtään huonosti. Nähtäväksi jäi, miten Nelli pärjäisi yksinään lapsen kanssa, sillä uusia asukkaita ei tontille saisi muuttaa vielä hyvin pitkään aikaan…

 

 1040872.jpg

Töissäkin pitäisi raskaudesta huolimatta käydä, sillä niin oli kaupungin johto määrännyt. Kaupunki pitäisi saada jaloilleen mahdollisimman pian ja se vaatisi kaikkien työpanoksen.

 

 

 1040875.jpg

Erään työvuoron jälkeen Nelli oli todennut kehdolle olevan pian käyttöä, sillä pienokainen pyrki maailmaan.

 

 1040876.jpg

Ole tervetullut Nalle Lähdeaho, Nellin ja Aaton esikoispoika. Olkoon elämäsi turvallinen näinä levottomina aikoina. Värit periytyivät suurimmaksi osaksi äidiltä, mutta hän sai isänsä hiukset.

 

 1040877.jpg

Aika kului arkea pyörittäessä uskomattoman nopeasti. Niinpä äkkiä olikin Nallen synttäreiden aika. Taaperona Nalle on kuin isänsä pehmeäpiirteisempi miniatyyrikopio!

 

 1040878.jpg

Aika kului lentämällä ja eräänä päivänä se sitten tapahtui, nimittäin Nallen kasvaminen lapseksi. Kukaan ei ollut todistamassa tapahtumaa, sillä kyseinen päivä oli yksi Nellin vapaapäivistä ja hän oli ansaitsemillaan kauneusunilla.

 

 1040881.jpg

Nelli tiesi kuinka tärkeätä oli heti alusta lähtien tehdä läksyt saman tien koulun jälkeen. Kun Nalle sitten tuli ensimmäisen koulupäivän jälkeen kotiin, oli Nelli jo valmiiksi pihalla häntä odottamassa.


Tällainen tuli tästä aloitusjaksosta, aika vauhdilla mentiin asioissa eteenpäin. Mutta toisaalta Lähdeahojen elämään ei mitään kummallisempaa kuulunutkaan. Ensi kerralla näemme kasvamisia (taas) ja toivottavasti myös Nellin urahuipun, koska sen myötä saisimme myös ikinuorekkaan Aapon sukuun!